Beoordelingen

8,4
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,8
Comfort
8,3
Locatie accommodatie
8,9
Faciliteiten
7,9
Personeel
8,6
Waar voor uw geld
7,9

Beoordelingen

    johan
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    13 mei 2018

    Mooi verblijf op een prachtige locatie

    NIETS
    lekker en gevarieerd ontbijt LEKKER AVONDETEN IN HET HOTEL
    Robin
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    30 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Antonius
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    14 augustus 2017
    Douchen in de badkuip is bijna niet mogelijk. Wifi werkte niet, maar dat is minder erg met de nieuwe internettarieven in de EU.
    Prachtige ligging boven de rivier. Heerlijk ontbijt. Ruime kamer. Fijne bedden. Mooi zwembad.
    Gerrt
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    8 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    6 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Ramses
    be

    Beoordelingsscore

    8,3
    4 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Christ
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    31 juli 2017
    De communicatie tussen Booking.com en het hotel. We hadden namelijk gevraagd of we er konden ontbijten en kregen als antwoord dat dat mogelijk was en zelfs zonder kosten. Groot was de verbazing toen bij het afrekenen er toch €. 480, - in rekening werd gebracht voor het ontbijt voor 4 personen. Na diverse telefoontjes heen en weer met Booking.com was het ontbijt toch gratis maar je ben dan al weer een paar uur verder en de eigenaar was er niet blij mee.
    Ontbijt was goed verzorgt en werd ruim op tijd aan gevuld. Restaurant is van hoge kwaliteit maar daar is de prijs ook na. Werden uitstekend opgevangen en begeleid toen er in onze auto was ingebroken Auto werd zelfs door de eigenaar gestofzuigd,en we konden hem op beschermde plaats parkeren. Niets dan lof.
    bamboe
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    26 juni 2017
    Spijtig dat er geen kleine frigo op de kamer was.
    Super ontbijt, maar mag wel voor die prijs !
    Petra
    nl

    Beoordelingsscore

    8,8
    23 oktober 2016
    zou wel wat hebben willen drinken bij het zwembad.....
    prachtige kamers, mooi zwembad, ondanks dat het einde van het seizoen nabij was heerlijk bij het zwembad gezeten. ontbijt was top. restaurant niet open dus daar kan ik niet over oordelen. Heerlijke kamer. uitzicht: adembenemend.
    Philippe
    be

    Beoordelingsscore

    7,9
    21 september 2016

    Schitterend

    Te veel trappen.
    Ontbijt en kamer
    Bernard
    be

    Beoordelingsscore

    7,1
    12 september 2016
    Wij waren daar nog eind augustus en toch was de bar aan het zwembad nooit geopend. Het ontbijt stelde ook niet zoveel voor in vergelijking met de prijs ervan.
    Het hotel is prachtig gelegen. We hebben de laatste avond op het balkon van het restaurant gegegeten en het eten was subliem. Hebben blijkbaar een belangrijke gastronomische onderscheiding.
    Martin
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    31 augustus 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Kelly
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    19 september 2017

    Amazing views!

    Mike Robey
    au

    Beoordelingsscore

    7,1
    18 september 2017
    Hotel didn't reserve us a table for dinner. As we were on bikes this was neglectful. Didn't rrally take ownership for resolving
    Lovely view of the river valley. Peaceful situation
    Sandra
    gb

    Beoordelingsscore

    10
    17 augustus 2017

    Very satisfied with our visit of three days.

    Excellent cuisine, Very nice helpful staff. All in all very satisfied with our short break.
    DJD321
    gb

    Beoordelingsscore

    7,5
    10 augustus 2017

    Beautiful view, shame about the lack of dining information

    Unfortunately the hotel doesn't mention anywhere that they only have 10 tables in the dining room for a 25 room hotel. Consequently when we checked in and tried to book a table for dinner there was none available! It really wouldn't take much to add this on the notes or to have informed me when I rang to give estimated arrival time which had been asked for. Especially as there is only 1 restaurant within walking distance along a dangerous road.
    Fabulous view from the balcony and the pool was super.
    Arthur
    mx

    Beoordelingsscore

    7,5
    27 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Humayun
    lu

    Beoordelingsscore

    3,3
    16 juli 2017
    Restaurants service, poor condition of the bathroom fixtures.
    Beautiful View and quietness
    Maurice
    nz

    Beoordelingsscore

    8,8
    5 juli 2017

    Nice...

    The Maitre d'hôtel was a bit too much of a star during the diner....and the chef SHOULD taste his dishes prior to serve them...too much salty !!!
    Nice setting for the breakfast
    Jiří
    cz

    Beoordelingsscore

    8,8
    11 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Beoordelingen worden geladen